Kérdésed van? 
+36 20 295 1116

INGYENES LETÖLTÉS:Minden amit a kutyaallergiákról tudnod kell c . útmutató

Eddig nem is sejtetted, hogy a kutyád tüneteit allergiás reakciók okozzák? 

Nagyon sok gazdi hiszi azt, hogy csak egyszerűen vakarózik a kutyája, pedig mögötte sokszor allergia áll. Elkészítettük neked ezt az útmutatót és megtudj mindent arról, hogyan ismerd fel a kutyád allergiáját és mire kell odafigyelned ahhoz, hogy kedvenced visszanyerje az egészségét!

Ez az útmutató azért készült, hogy minden kutya egészséges és hosszú életet és boldog élhessen!

Ha a kutya folyamatosan vakarózik és láthatóan már őt is zavarja, hogy két lépést nem tud megtenni anélkül, hogy bármelyik testrésze viszketne, akkor nincs mire várnod.

Ha a vakarózás mellé szőrhullás is társul, az sajnos nem csak esztétikailag kellemetlen. Ha nem kap időben kezelést, könnyen kisebesedhet a bőre, ami további szövődményekhez vezethet. Pedig egy egyszerű tápváltással szinte azonnal megszüntethető ez a zavaró és veszélyes tünet is.

  Ha nincs kedve sétálni, nem szalad eléd, amikor megérkezel, vagy játék helyett inkább csak fekszik, akkor biztos, hogy valami baja van a kutyusodnak. Ha hullik a szőre vagy gyakran vakarózik, valószínűleg ez nyomja rá a bélyegét a kedvére, így érdemes vele azonnal orvoshoz fordulni és ha szükséges, allergia tesztet is végeztetni.

Ugye szeretnéd, ha a kutyád mindig jókedvű, aktív és egészséges lenne? Akkor tudj meg mindent az allergiáról és szabadítsd meg a tüneteitől!

Töltsd le az ingyenes útmutatót, és beazonosíthatod, milyen allergiája van a kutyádnak, és megtudhatod, hogy tudsz rajta segíteni, hogy a kutyád visszanyerje egészségét.

„MI AZÉRT VAGYUNK,HOGY KUTYÁDNAK HOSSZÚ ÉS BOLDOG ÉLETE LEGYEN!”

Suller Gergő vagyok a Kutyakajás.hu webshop és a Nyíregyházi Kutya Klub társalapítója. Ha a kedvenced nálatok is családtag, akkor a legjobbat érdemli! 

Suller-Táp Kft. | Kapcsolat | Ügyfélszolgálat : info@kutyakajas.hu | Ászf adatvédelmi nyilatkozat