Kérdésed van? 
+36 1 443 3100

INGYENES LETÖLTÉS: A legjobb kutyatápok – újabb segítség a kutyaeledelek világában

Elvesztél a kutyatápok széles választékában?

Nem vagy egyedül! Magyarországon az üzletekben és a webshopokban rengeteg féle kutyaeledellel találkozhatsz. Mi elkészítettünk számodra egy saját véleményen alapuló kutyatáp tesztet. Ha az alábbiak közül egy vagy több is igaz rád, töltsd le ezt az E-bookot! 

Ha kutyádnak csirkeallergiája van, vagy érzékeny a gabonafélékre. Esetleg más egészségügyi problémával küzd. Ilyenek lehetnek például a súlyprobléma, vagy emésztési gondokok.

Ha új kutyád van és még tanácstalan vagy, hogy milyen eledelt vásárolj neki, ami a lehető legjobban tudja kielégíteni az igényeit. Ha elvesztél a kínálatban, és szakértői segítséget szeretnél kapni a kutyatápok világában.

Vagy ha egyszerűen úgy látod, hogy a jelenlegi száraztápja nem megfelelő. Esetleg nem olyan fényes a szőre, vagy a végtermék állaga hagy némi kívánni valót maga után. Vagy ha sok bélgázt ereget, és úgy érzed itt az ideje váltani

Minden gazdinak az a vágya, hogy kedvence aktív, jókedvű és egészséges legyen! Ez az etetéssel kezdődik

Töltsd le ezt az ingyenes útmutatót, és megmutatjuk neked, hogy a saját és a gazdik véleménye alapján melyik a TOP 3+1 kutyatáp!

„MI AZÉRT VAGYUNK,HOGY KUTYÁDNAK HOSSZÚ ÉS BOLDOG ÉLETE LEGYEN!”

Suller Gergő vagyok a Kutyakajás.hu webshop és a Nyíregyházi Kutya Klub társalapítója. Ha a kedvenced nálatok is családtag, akkor a legjobbat érdemli! 

Suller-Táp Kft. | Kapcsolat | Ügyfélszolgálat email: info@kutyakajas.hu tel: 06 1 443 31 00| Ászf adatvédelmi nyilatkozat